Antakya Odabaşı Anaokulu
Odabaşı Mah. Deşti Cad. No75 Antakya / HATAY

VİZYON

Öğrencilerimizi Ulusal değerlerle evrensel değerleri bütünleştirip, doğa ile harmanlayarak kendini sürekli geliştiren, ülke kültürüne, ve değerlerine bağlı, Atatürkçü düşünce yapılarına sahip, insan haklarına saygılı, girişimci ve üretken bireyler olarak yetiştirmek hedefimizdir.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde düşünen,sorgulayan,araştıran,çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış özgüven sahibi - Yeniliklere açık- Doğaya saygılı – Estetik anlayışı gelişmiş – Dürtülerini kontrol edebilen – Bilimsel düşünen – Araştırmacı – Üretken – Anadilini iyi kullanabilen – Kendini ve İnsanları içten sevebilen bireyler yetiştirebilmek ve bu değerlere adanmış okul olma kimliğini sürdürmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ